Ponnykul!

Ponnykul är ridning för de minsta barnen, från 3 års ålder, eller för de som vill prova på att rida. Vi använder våra ponnyer och samlas i stallet. Vuxen som kan leda hästen ska finnas med. Vi borstar och pysslar lite både före och efter ridturen och hittar på roliga saker på hästryggen. Barnen får lära sig lite hästvett och enkla grunder i ridningen. Hjälm och väst finns att låna. Tänk på att det är bra och säkert om barnet har en sko eller stövel med klack på sig.

Veckans aktiviter läggs ut på vår facebooksida på onsdagar för helgen veckan därpå och anmälan sker där eller via mail naasridcenter@gmail.com

Priset är 130 kr per tillfälle. Betalas kontant eller med swish på riddagen.
Från helgen v 25 har vi ingen Ponnykul utan startar igen v 32.
Ni som vill rida under sommaren är istället välkomna på våra Ponnykulsläger, lördagar v 26,27 och 31 kl 10.00 samt 11.30. Totalt 2 tim med ridning, fika och någon skoj lek, 27 kr.


Steget efter Ponnykul är "Prova på termin". Här har man en fast dag/tid i veckan i 6-8 veckor. Barnen börjar rida utan ledare, hantera hästarna mer och får lära sig mer om grunderna i ridning. Ta kontakt med oss vid intresse.
Priset per lektion är 155 kr och betalas i en totalsumma till BG 331-4960.
Rider man på Prova på termin ska man även vara medlem i föreningen.

Ridveckor för "Prova på termin" HT 2019
Vi har kö och kommer ta kontakt med dem som får plats.
Mer information inom kort