Hej, vill du börja rida hos oss?

Vi på Nääs Ridcenter erbjuder dig som är ridintresserad ett stort utbud av olika typer av ridträning för alla åldrar och nivåer. För oss är det viktigt att du som elev får lära dig så mycket som möjligt om ridning och hästar.

I ridverksamheten går Nääs Ridcenters egna hästar. Det är allt ifrån B-ponny till stora hästar på 170 cm. De är även i olika åldrar och utbildningsnivåer så att det ska passa dig som elev. Att ha bra hästar på lektion tycker vi är viktigt både för säkerheten och för att du ska kunna utvecklas som elev och är ett ständigt pågående arbete att hitta.

Måndag till söndag har vi traditionell gruppridning. I vuxengrupperna har vi max 8 ryttare och barngrupper 10 st. Förutom det arrangerar vi olika former av aktiviteter och träningar som tex ponnykul, temalektioner, dressyr- hopp och terrängträningar samt mindre tävlingar. Som ny elev kan du betala för 3 provlektioner i följd innan man bestämmer sig för att fortsätta en hel termin.

Vill du rida hos oss? Maila till: naasridcenter@gmail.com

Läs gärna "Välkommen till Ridskolan!" en folder från Svenska Ridsportförbundet där man har samlat säkra stalltips men oxå fakta om hästarnas sinnen, om ridsporten och vad som kan vara bra att tänka på för alla som är nya i stallet. En första guide in i hästvärlden helt enkelt.