Nääs Ridförening

Nääs Ridförening är en ideell förening med ca 200 medlemmar och arbetar mycket med att alla skall känna sig välkomna till vår fantastiska miljö och gemenskap vid Nääs Slott. Inriktningen är i första hand barn och ungdomar, men vuxna är självklart också välkommna till oss. Kom gärna och hälsa på oss i stallet om du vill titta på hästarna eller kanske är sugen på att börja rida.

Vi har valt att lägga ut större delen av driften och verksamheten på HS Häst/ Nääs Ridcenter. Därför har man tid att fokusera mycket mer på sina medlemmar.

Har du som medlem eller kanske blivande medlem några frågor eller funderingar är du mer än välkomen att kontakta oss.  Om inte annat har styrelsen möte ungeför en gång i månaden.

From 2018 kan du som privatryttare ansöka om licens och tävla för klubben.

För att rida på Nääs behöver du först göra tre saker;

  • Registrera dig som medlem i föreningen. Gå in på Idrott Online och följ instruktionerna där. Viktigt att du anger mailadress som du eller målsman kan nås på!
  • Betala medlemsavgiften 
  • Betala ridavgiften

Ridning sker terminsvis men är uppdelad i två betalningsperioder och betalas in på Bg 331-4960 (samma som för medlemsavgiften). Skriv tydligt vad och vem det gäller. Som ny elev kan du betala för 3 provlektioner innan du bestämmer dig för att fortsätta en hel termin. För aktuella priser läs mer här


Nääs Alle 16, 448 92 Floda
- Föreningsnummer: 51786-48 
- Bankgiro: 331-4960
- Organisationsnummer: 802497-0116
- Swish: 123 137 0170


Skyltar - Dokument - Om föreningen

 Föreningens vision och mål!

Strävar efter att skapa en trgg och öppen miljö för barn och ungdomar att utvecklas i tillsammans med vuxna och djur.

/Styrelsen